Home / Oyun incelemeleri / Victor Vran rehber – inceleme

Victor Vran rehber – inceleme

Victor Vran rehber – inceleme

Victor Vran’dan hepinize selam getirdim dostlarım. Victor Vran rehberimiz biraz kısa olacak fakat sorularınız olursa seve seve cevaplarım. Oyunda anlatılacak fazla bir şey olmadığı için kısa tutuyorum sonuçta tam bir aksiyon rpg oyunu.

Victor Vran izometrik görüş açısına sahip bir RPG oyunudur. 24 Temmuz 2015 tarihinde Steam üzerinden oyunculara EuroVideo Medien tarafından sunulmuştur. Hani benzetmek gerekirse oyunu en yakın tercihim sanırım Torchlight olabilir.

Oyun ayrıca Türkçe olduğu için bizden fazladan artı puan aldı.

Karakterimiz bir iblis avcısı. Oyuna başladığımız ilk bölümde kayıp olan arkadaşımızı arıyoruz fakat sonra bunun bir tuzak olduğunu öğreniyoruz ve hikaye oradan devam ediyor. Oyunun en sevilen yanı düşman çeşitliliği. Çok sayıda düşman çeşidi olduğu için uzun süre sıkılmadan oynayabiliyorsunuz.

Bu tarz “tek oyunculu hack’n slash” oyunların sorunu aynı çeşit mekanlar ve yaratıklar olması.

İlk olarak oyunun görevlerinden bahsetmek istiyorum. Görevleri gösteren herhangi bir menü yok sadece bulunduğunuz yerde haritayı açarsanız ( klavyeden”M” tuşu ) o mekana ait görevleri görebilirsiniz. Görev çeşitliliği oldukça farklı. Mesela hiç hasar almadan 100 tane iskelet öldür, Kılıçla 150 yaratık öldür, x boss’unu öldür gibi. Bunun dışında birde takip ettiğiniz ana hikaye var. Ana hikaye isi ekranın sağında yer alıyor ve gitmeniz gereken mekanlara ana üssünüzdeki harita üzerinden gidiyorsunuz. Oyun içerisinde ana üsse istediğiniz zaman geri dönebiliyorsunuz. Bunun için “esc” tuşuna basarak menüyü açmak ve ardından “üsse dönmeyi” seçmeniz gerekli.

Viktor Vran Steam üzerinden neden çok iyi puan aldı?  Victor Vran, kendisine benzer oyunlardan bir adım öne çıkmayı build/yapılandırma çeşitliliğiyle yaptı. Karakterinizi diğer oyunculardan ayıracak, farklılık gösterecek oldukça fazla build seçeneğiniz var ki bunlar sadece bir yetenek ağacından ihtiyacınız olan yeteneği seçmeniz değil kullandığınız silah, seçeceğiniz özel yetenek, kart sistemi gibi seçeneklerle oynama şeklinize göre yapılandırabileceğiniz bir sistem.

Oyunun bir diğer güzel sistemi ise hangi tür silahı kullanırsanız o silaha göre kullanacağınız skill/yetenekler değişiyor. Aynı silah ile aynı yetenekleri kullanmayacağınız için oyuna güzel bir derinlik katmış. Ayrıca Multiplayer yani online oynama seçeneğide mevcut. Yapacağınız buildleri burada diğer oyunlara gösterebilir beraber boss huntlara katılabilirsiniz.

Oyunun hikayesini tam olarak yazmak isterdim fakat detaylı hikayesinin anlatıldığı bir yer bulamadım. Victor Vran rehberimizi umarım tatmin edici bulmuşsunuzdur. Oyuncunun Diyarını takip etmeyi unutmayın.

iyi oyunlar

Kimdir mkedi

Check Also

Pc Building simulator inceleme

Pc Building simulator Merhaba oyuncular Yeni incelemesini yaptığım oyun aslında sadece oyuncular için değil bilgisayara …