Sea of Thieves Yeni güncelleme, Yeni görevler, Merchant Alliance

Yeni yılın ardından Sea of Thieves söz verdiği beklenen güncellemeyi yayınladı. Oyunda gerçekten denizleri kabartacaz oyuncuya zor anlar yaşatacak bir düşman geliyor fakat bu düşman hemen pat diye oyuna dahil olmuyor.

Sea of thieves yeni gelen güncellemede oyuna daha sonra dahil olacak bir boss ile ilgili ipuçları(görevler) sunuyor. Bilge Rats’tan alacağınız bu görevler oyunculara hikayeyi anlatacak. Bir süre sonra boss oyuna dahil olduğunda ise bu görevler kalkacak. Kısa süreliğine bu görevleri yapmak isteyen oyuncular Merchant Alliance’ın tehlikede olduğunu ve gemilerinin denizde kaybolduğunu öğreniyor. Oyuncular topladıkları ipuçlarıyla dedektif gibi bu gemilerin nerede nasıl kaybolduğunu öğrenecek.

Oyunun bu hikaye türü ilk sezonda geliyor. Plunder pass olan ilk sezon ile bu hikaye bir sonraki sezona kadar sürecek ve sezon içerisinde çeşitli ganimetler kazanabilecekler.

ARK: Survival Evolved Son DLCsi Genesis Part 2 Çıkış Tarihi Ertelendi

ARK: Survival Evolved son DLCsi Genesis Part 2 çıkış tarihinin ertelendiği duyuruldu. Studio Wildcard ARK: …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.