Tom Clancy’s The Division Skill ve Modlar

Tom Clancy’s The Division Skill ve Modlar ını tanıtan yeni trailerı yayınlandı. Ubisoft’un yayınladığı bu yeni trailer ile bazı skill ve modlar tanıtılıyor.

Kullanılabilecek olan 20 skill üç ayrı kategoride gruplandırıldı; Medical/Tıbbi, Technology/Teknoloji ve Security/Güvenlik.

Medical skilller siz ve takımınız için destek ile taktiksel bilgi sağlamaya yarıyor. Örneğin Pulse/Nabız skill i duvar veya engel ardındaki düşmanı vurguluyor. Böylece düşmanın bazı hareketlerini takip edebiliyorsunuz.

Technology skillleri size saldırı üstünlüğü veriyor, örneğin Sticky Bomb. Sticky Bomb fırlatıcı ile tam düşman noktasında patlama sağlayabilirsiniz.

Security skillleri tümüyle savunma hakkında. Örneğin Ballistic Shield saklanacak yer olmayan düşman bölgesinde koruma sağlar. Medical, Technology ve Security skill gruplarında görev tamamladıkça tamamladığınız gruptan skill kazanırsınız. Böylece de kazandıklarınızı upgrade edebilir, kilitli yeni skill ve modifikasyonları açabilirsiniz.

Tom Clancy's The Division Skill ve Modlar oyun haberi 1

Her skill 4 mod bulundurur bu modların temel işlevlerini değiştirerek çoklu taktiksel seçenek oluşturabilirsiniz. Örneğin Flash Bang öldürücü olmayan, geniş alanda etkili, bir süreliğine görmemeyi sağlayan ve dikkat dağıtan bir Sticky Bomb modu. Skilller ve modlarına alışıp onları öğrendiğinizde siz ve takım arkadaşlarınız onları birleştirerek yıkıcı bir etki elde edebileceksiniz.

Daha fazla bilgi için oyunun sitesi

Kimdir Vena

Check Also

Nisan Fortnite Crew Allie Sızıntısı Doğrulandı

Epic Games resmi olarak Alli karakterinin Fortnite oyununa 1 Nisan’da geleceğini doğruladı. Lynx’in kız kardeşi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.